Fundaţia Ştefan Florescu – DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, în parteneriat cu Sala de Spectacole GIULEŞTI, a demarat un program prin care oferă săptămânal, unui număr de 200 de vârstnici din Sectorul 6, posibilitatea de a merge GRATUIT la spectacole de teatru.

Instituţie publică de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, Opera Comică pentru Copii propune întâlniri cu artişti ai scenei dramatice româneşti, în cadrul unor spectacole precum „mozaicul muzical – coregrafic”, „musical-ul” sau „baletul de buzunar”.

Vineri, 9 martie a.c., de la orele 19.00, cei 200 de vârstnici din Sectorul 6 au fost invitaţi de Ştefan Florescu la spectacolul MIRAJUL COMPETIŢIEI, un show dinamic în regia lui VALENTIN RACOVEANU, care îmbină muzica şi coregrafia şi prin intermediul căruia spectatorii au ocazia de a-şi reaminti şi fredona şlagăre româneşti şi internaţionale.

Cum la acest spectacol, intrarea pentru copii este liberă, invitaţii lui Ştefan Florescu şi-au putut aduce şi nepoţeii sau nepoţelele, cu toţii bucurându-se de regalul actoricesc în marea familie DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

 „În agitaţia cotidiană, purtând pe umeri povara prea multor responsabilităţi, seniorii noştri renunţă şi ajung din ce în ce mai rar într-o sală de spectacole. De aceea, sunt fericit să le pot oferi astfel de momente, în care să uite, măcar pentru câteva clipe, de griji şi să se prepocupe şi de spirit, deconectându-se într-o atmosferă relaxantă, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply