Album 250 rezervisti premiati de Ziua Rezervistului Militar, publicat de Stefan Florescu la 5/31/2011 (5 poze)


Cu ocazia „Zilei Rezervistului Militar”, Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6 a organizat astazi, 25 mai a.c., la Scoala Militara de Muzica din Bd. Iuliu Maniu nr. 13 din sectorul 6, o festivitate de premiere, pentru merite deosebite, a celor 250 de cadre militare in rezerva si in retragere care fac parte din Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere „Al. I. Cuza” (A.N.C.M.R.R.).
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, a dorit sa acorde 250 de Diplome de Excelenţă unor ofiteri si subofiteri militari in rezerva sau in retragere cu prilejul „Zilei Rezervistului Militar”, zi care se sarbatoreste pe 31 mai, instituita prin Hotarare Guvernamentala in urma cu un an.
Stefan Florescu le-a inmanat, celor 250 de rezervisti prezenti la aceasta festivitate, diplome aniversare si icoane sfintite, in semn de respect si apreciere pentru activitatea desfasurata de ei pentru culorile patriei.
Stefan Florescu si-a propus sa faca o traditie din acordarea acestor diplome de excelenta ofiterilor, pentru intreaga viata dedicata serviciului comandat, in slujba patriei.
Aceasta festivitate a fost una plina de emotie pentru toti ofiterii si subofiterii, care au putut participa si la un spectacol cu muzica reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale.
Cu aceeasi ocazie, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, a donat Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere „Al. I. Cuza” un monument, in cinstea tuturor cadrelor militare.

„Pentru toate generatiile, cadrele militare in rezerva si in retragere reprezinta un adevarat exemplu de patriotism, de profesionalism, de implicare in viata comunitatii”, a declarat Stefan Florescu.

25 mai 2011

Leave a Reply