Vârstnicii şi persoanele cu venituri reduse din Sectorul 6 continuă să beneficieze de sprijin, în cadrul programului social DIN SUFLET,PENTRU SUFLET, iniţiat de Ştefan Florescu în urmă cu 5 ani.

Astfel, săptămânal, 400 de locuitori ai Sectorului 6, care se confruntă cu probleme de ordin finaciar, servesc o masă caldă pe zi, în cadrul cantinei sociale DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, organizată în cadrul restaurantului Casa Florescu, situat pe bd. Timişoara.

Începând cu 1 ianuarie a.c., alţi 30 de vârstnici singuri, nedeplasabili, primesc o masa caldă pe zi, care le este servită la  domiciliu, cu aportul voluntarilor Fundaţiei.

De 5 ani, mă  îngrijesc de cei care au muncit o viaţă întreagă şi, din păcate, acum pensia nu le oferă nici măcar şansa supravieţuirii. I-am inclus în familia sufletului meu, ei sunt şi părinţii mei, şi bunicii mei. Merg mai departe şi am să mă lupt şi de aici înainte, pentru ca Seniorii din Sectorul 6 să ducă un trai decent”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply