Apel la fair play inainte de campanie!

Apel la fair play inainte de campanie!

In curand va debuta campania electorala pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. O competitie pentru Primaria Sectorului 6 in care eu m-am inscris ca independent si pe parcursul careia voi dovedi permanent fair-play.

Eu imi voi respecta contracandidatii. Imi doresc sa intram intr-un concurs de idei si proiecte, pentru ca locuitorii Sectorului 6 sa poata sa se informeze si sa isi aleaga primarul in cunostinta de cauza, votand omul gospodar care prezinta garantia dezvoltarii comunitatii locale. Nu imi voi ataca contracandidatii si nu voi raspunde niciunui atac lansat de acestia. Pledez strict pentru un duel al proiectelor. Sunt un om serios care vine in fata oamenilor cu ceea ce a gandit bun pentru Sectorul 6, o parte a Capitalei vaduvita de zeci de ani, in lipsa unei administratii eficiente. Strang mana tuturor celor angrenati in cursa electorala pentru Sectorul 6, le urez succes si le recomand sa fie sinceri si dedicati cetatenilor! Iar, pe 5 iunie 2016, cel mai bun dintre noi sa castige increderea locuitorilor Sectorului 6 si sa se apuce de indata de munca!Sunt atat de multe de facut pentru sectorul nostru!

De ce apel la fair-play? Fiindca este un principiu caruia m-am aliniat de cand ma stiu, atat in viata, cat si in profesie. Fiindca locuitorii Sectorului 6 merita sa asiste la expunerea, pe perioada campaniei electorale, a unui concurs de idei, ci nu la aplicarea unor lovituri sub centura, de catre candidati carora le pasa mai mult de ei, de partidele lor, de interesele de grup, si mai putin de nevoile, asteptarile si interesul comunitatii locale. Eu respect si astept, la randul meu, sa fiu respectat, ca om si candidat independent la Primaria Sectorului 6! Dragi contracandidati, expunandu-va proiectele, va dati sansa ca oamenii sa va cunoasca si prin prisma unor idei constructive, ci nu doar din emisiuni tv, in care vorbiti mult prea mult despre politica, si mult prea putin despre Sectorul 6 si despre problemele cetatenilor! Ca si candidat independent, eu m-am inscris in cursa electorala facand echipa cu oamenii Sectorului 6, iar, pentru ei, nu pot sa accept ca aceasta campanie sa se transforme intr-un balci, iar ulterior, tot comunitatea sa aiba de pierdut. Sectorul 6 are nevoie de primarul pe care nu l-a avut ani si ani de zile! Mult succes tuturor!