Album Asociatia Femeilor Optimiste se alatura actiunilor umanitare, publicat de Stefan Florescu la 3/12/2011 (3 poze)


Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a invitat astazi, la Casa Florescu, peste optzeci de doamne care fac parte din Asociatia Femeilor Optimiste.
Acestea si-au manifestat dorinta de a se implica in actiunile derulate de catre Stefan Florescu, in campania “Din suflet, pentru suflet”, in Sectorul 6 si in alte sectoare ale capitalei.
Incepand de astazi, doamnele din Asociatia Femeilor Optimiste se alatura ca voluntare senioarelor din sector 6, in actiunile umanitare care vizeaza copiii abandonati, copiii cu dizabilitati, pensionarii, veterani de razboi, rezervisti si alte categorii sociale defavorizate.
Prin organizarea intalnirii dintre Asociatia Femeilor Optimiste si senioarele APC din Clubul Seniorilor Sector 6, Stefan Florescu a dorit sa vina in sprijinul inceperii colaborarii acestora, in campania „Din suflet, pentru suflet”, in folosul tuturor persoanelor aflate in situatii limita.
Toate cele peste o suta de doamne prezente la intalnire au avut posibilitatea sa socializeze, sa faca planuri pentru actiunile umanitare pe care le vor derula in comun, acestea primind in dar calendare bisericesti si bratari sfintite din partea lui Stefan Florescu, ca semn de respect si pretuire.
Presedintele Asociatiei Femeilor Optimiste, Lucretia Nitu, apreciaza actiunile umanitare in care presedintele PC Sector 6 si APC Sector 6, Stefan Florescu, si membrii APC s-au implicat si doreste ca de acum inainte sa se alature, cu toate membrele asociatiei pe care o conduce, in aceste cauze nobile.
„Femeia reprezinta esenta existentei noastre, iar eu le voi arata si oferi doamnelor, neconditionat, dragostea din sufletul meu. Apreciez femeile si stiu ca, impreuna cu acestea, putem sa aducem bucurie in sufletele celor aflati in suferinta. In viata, trebuie sa speram, sa ajutam si sa actionam, din suflet, pentru suflet”, a declarat Stefan Florescu.

11 Martie 2011

Leave a Reply