Album Castigatorii „Cupei Stefan Florescu la fotbal”, publicat de Stefan Florescu la 6/25/2011 (10 poze)


Special pentru tinerii liceeni din sectorul 6, iubitori ai „sportului rege”, Stefan Florescu a organizat “Cupa Stefan Florescu la fotbal”, eveniment ce si-a desemnat castigatorii, sambata, 25 iunie a.c..
Prin organizarea unor astfel de competitii sportiv – educative, în cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu a urmarit stimularea interesului tinerilor pentru sport, incurajand spiritul competitional intre “micii fotbalisti”, contribuind, astfel, la dezvoltarea si formarea lor ca profesionisti in domeniul fotbalului.
Dupa ce pe 18 iunie s-a auzit primul fluier al arbitrului, sambata, 25 iunie, pe terenul de sport al Liceului P.T.T.R. din sectorul 6 au avut loc semifinalele si finala “Cupei Stefan Florescu la fotbal”, in cadrul careia 320 de tineri liceeni, grupati in 32 de echipe, s-au “intrecut”, in reprize de cate 20 de minute, pentru a obtine cupa.
Tehnica paselor cu balonul rotund, dar mai ales jocul in echipa, au adus satisfactia tinerilor participanti. Ei au alergat, au pasat si au marcat, pentru a-si conduce echipa spre victorie.
Cei mai motivati au fost, se pare, elevii Liceului P.T.T.R din sectorul 6, care s-au clasat pe primul loc, cel de-al doilea revenindu-le tinerilor liceeni din echipa Rapid Bucuresti, locul III a fost ocupat de echipa Sportul, pe ultimul loc clasandu-se elevii echipei RATB.

“Miscarea nu inseamna doar sanatate si distractie, ci chiar o modalitate de a cunoaste si de a lega prietenii”, a declarat Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 si Partidului Conservator Sector 6.

Pentru perseverenta si seriozitate, castigatorii au fost rasplatiti cu diplome, cupe, medalii, tricouri de campioni, mingi si multe alte premii, chiar de catre prietenul lor, Stefan Florescu. Dupa festivitatea de premiere, cei 320 de tineri au fost invitati la Restaurantul “Casa Florescu”, pentru a sarbatori victoria.

“Astazi, cand tinerii, din nefericire, par atrasi mai mult de cluburile de noapte si de „vizita” la magazinele etnobotanice, trebuie indemnati sa practice un sport. Tineri sanatosi, pentru un viitor sanatos, iata un obiectiv in a carui realizare nu voi inceta sa ma implic! Pentru ca sportul inseamna miscare, sanatate, o dezvoltare frumoasa si armonioasa”, a declarat Stefan Florescu.

25 iunie 2011

Leave a Reply