Seara de marţi, 20 decembrie a.c., va reprezenta debutul altei serii de întâlniri de suflet, organizate de Ştefan Florescu, de această dată, în sprijinul vârstnicilor din Sectorul 6.

Astfel, în cadrul CRĂCIUNULUI SENIORILOR aceştia sunt aşteptaţi să participe la petrecerile care vor avea loc în fiecare seară, până în cea de Ajun, începând cu orele 18.00, la Restaurantul „Casa Florescu”.

Sub genericul „Crăciunul e în fiecare zi”, cei peste 2.000 de membri ai Clubului Seniorilor Sector 6 se vor întâlni, pentru a servi împreună cina şi a petrece momente speciale, în aşteptarea lui Moş Crăciun, care, le va împărţi daruri oferite din suflet de Ştefan Florescu.

„Întotdeauna şi, în special, în preajma Sărbătorilor, ne dorim ca, măcar pentru câteva ore, să reuşim să le aducem în suflet bucuria, să îi facem să uite de grijile cotidiene şi să simtă că mai sunt oameni care se gândesc la ei. Moş Crăciun nu vine doar la cei mici, el nu i-a uitat pe cei peste care au trecut anii şi, prin intermediul nostru, pe lângă aceste seri de suflet, le va oferi daruri constând în alimente, ornamente şi ghirlande luminoase pentru bradul de Crăciun, cât şi decoraţiuni interioare pentru Sărbători”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply