Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonele afectate de ninsorile abundente căzute în ultima perioadă, Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, a demarat o campanie care vizează colectarea de ajutoare.

Astfel, luni, 20 februarie a.c., cel de-al doilea camion, încărcat cu 3 tone de alimente de bază, neperisabile, apă şi pături precum şi haine groase, a plecat către judeţele Buzău, Vrancea şi Ialomiţa, în sprijinul oamenilor blocaţi de nămeţi în propriile gospodării.

„Acesta este cel de-al doilea transport care pleacă DIN SUFLET,  PENTRU SUFLET, către zonele sinistrate. Le mulţumesc locuitorilor Sectorului 6, care au dovedit spirit de solidaritate şi omenie, donând, fiecare după posibilităţi, pentru a-i ajuta pe aceşti semeni ai noştri să depăşească dificila situaţie cu care se confruntă”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei, „Din Suflet, Pentru Suflet”.

Primul transport, însumând o tonă de ajutoare, colectate prin intermediul campaniei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET de la  locuitorii Sectorului 6, a plecat luni, 13 februarie a.c., cantitatea de alimente fiind transportată pe platoul din faţa Academiei Române, la punctul central al Campaniei„În Realitate eşti mai bun”, iniţiată de postul de televiziune Realitatea Tv.

Leave a Reply