Album De 1 Martie, Stefan Florescu a daruit mii de martisoare doamnelor, publicat de Stefan Florescu la 3/02/2011 (4 poze)


Cu ocazia zilei de 1 Martie, Stefan Florescu a daruit martisoare si felicitari celor o suta doua zeci de doamne din sectorul 6 pe care le-a invitat sa petreaca aceasta zi speciala la Clubul Seniorilor din sector, in campania “Din suflet, pentru suflet”.
Alte mii de martisoare si felicitari au fost impartite de catre presedintele APC Sector 6 doamnelor si domnisoarelor cu care acesta s-a intalnit in cateva zone si parcuri ale sectorului.
Tot cu ocazia zilei de 1 Martie, Stefan Florescu s-a aflat la Clubul Femeilor Optimiste, daruindu-le celor 70 de doamne pline de sperante martisoare si felicitari si a petrecut cateva ore pline de optimism impreuna cu acestea.
Ziua de 1 Martie s-a incheiat intr-o nota de armonie si pentru cele trei sute cinci zeci de doamne si domnisoare care au fost invitate de catre Stefan Florescu la concertul cameral “Martisor Simfonic” de la Filarmonica “George Enescu” si carora acesta le-a daruit martisoare si felicitari, in aceasta zi speciala.
Presedintele APC Sector 6 a facut acest gest pentru a le arata aprecierea, respectul si dragostea, tuturor reprezentantelor sexului frumos si in aceasta prima zi de primavara.
Toate doamnele si domnisoarele au fost emotionate de gestul si de atentia pe care le-a acordat-o si de aceasta data Stefan.

2 Martie 2011

Leave a Reply