Album De Buna Vestire, Stefan Florescu a vizitat bolnavii de lepra, publicat de Stefan Florescu la 4/05/2011 (8 poze)


Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a mers in localitatea Tichilesti din Delta Dunarii pentru a-i vizita pe bolnavii de lepra, cu ocazia sarbatorii Bunei Vestiri.
Le-a adus zeci de pachete cu alimente, imbracaminte si incaltaminte celor douazeci de persoane care au aceasta maladie cumplita.
Cei care sunt bolnavi de lepra sunt uitati de prieteni si familii, de aceea Stefan Florescu si-a dorit ca ei sa simta aceasta sfanta sarbatoare, Buna Vestire, asigurandu-le si masa de peste traditionala.
Bolnavii de lepra au fost incantati de vizita facuta de catre Stefan Florescu la spitalul din Tichilesti.
Cu ocazia Bunei Vestiri, Stefan Florescu a mers si la Manastirea Cocos, rugandu-se la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, pentru cei care sufera de aceasta boala cumplita, lepra.
„Sunt impresionat de soarta acestor oameni care sufera de zeci de ani de aceasta maladie cumplita, lepra. Ei au nevoie sa stie ca nu sunt singuri pe lume. Nu trebuie sa ne prefacem ca nu exista aceste drame.”, a declarat Stefan Florescu.

27 martie 2011

Leave a Reply