Cu ocazia sarbatorii Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, cunoscuta in traditia populara sub denumirea de Sanziene sau Dragaica, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, Stefan Florescu, a daruit icoane sfintite credinciosilor aflati la slujbe.
Astazi, de sarbatoarea Sanzienelor, zi care marcheaza mijlocul verii, Stefan Florescu s-a intalnit cu enoriasii veniti in bisericile din sectorul 6.
Credinciosii au fost incantati de icoanele primite in dar de la Stefan Florescu, chiar de Sanziene.
Prin actiunile derulate in campania “Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu le este mereu alaturi, atat cetatenilor din sectorul 6, cat si inaltelor fete bisericesti ale Bisericii Ortodoxe Romane.

“Credinta in Dumnezeu si fapta buna ne ajuta sa trecem peste perioadele grele, cand greutatile vietii apasa prea greu pe umerii nostri si ne dau puterea sa depasim indoiala sau deznadejdea, atunci cand suntem tentati sa renuntam. Trebuie sa ne mentinem credinta chiar si in situatii potrivnice, sa o exprimam prin bunatate si sa facem din credinta in Dumnezeu lumina calauzitoare a vietii noastre”, a declarat Stefan Florescu.

24 iunie 2011

Leave a Reply