Joi, 8 septembrie 2011, de Sărbătoarea Sfintei Marii, încă de la primele ore ale dimineţii, Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu – Din Suflet, pentru Suflet”, a mers în cartierul Militari, pentru a verifica personal stadiul lucrărilor de modernizare a casei în care urmează să locuiască familia Manea: 4 fraţi, cu rezultate bune la învăţătură, împreună cu mama lor.

Până la obţinerea unei locuinţe sociale, Ştefan Florescu le-a pus la dispoziţie o casă cu 4 camere, ce urmează să fie renovată de la A la Z şi mobilată complet, oferindu-le astfel, toate condiţiile necesare pentru a putea creşte şi învăţa în condiţii normale, la fel ca şi alţi copii de vârsta lor.

„ În aproximativ 10 zile, copiii, împreună cu mama lor, se vor muta în noua locuinţă. Îmi doresc să crească frumos, iar astăzi, de Sărbătoarea Sfintei Marii, să luăm de pe umerii lor, plecaţi în faţa greutăţilor vieţii, povara grijilor pentru ziua de mâine şi să le reamintim să zâmbească”, a declarat Preşedintele Fundaţiei „Ştefan Florescu – Din Suflet, pentru Suflet”.               

 

Leave a Reply