Luni, 21 mai 2012, în Ziua Hramului Sfinţilor Împăraţi „Constantin şi Elena”, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, a participat la slujba religioasă, oficiată la Biserica Sfinţii Împăraţi „Constantin şi Elena”din cartierul Drumul Taberei.

Însoţit de soţie, cele 3 fiice ale sale, dar şi de finuţele sale şi de fosta maică Sebastiana, Ştefan Florescu s-a rugat pentru sănătate, bucurându-se în acelaşi timp de faptul că toţi cei prezenţi şi-au manifestat susţinerea faţă de decizia sa de a candida independent şi l-au încurajat, considerându-l viitorul lor Primar.

Ştefan Florescu i-a asigurat încă o dată că este şi le va rămâne alături şi le-a împărtăşit proiectele pe care le-a gândit, pentru dezvoltarea comunităţii locale din Sectorul 6. De asemenea, alături de oameni, a căutat soluţiile pentru o rezolvare promptă şi eficientă a problemelor cu care aceştia se confruntă în prezent.

La prăznuirea acestei sfinte sărbători, Elena Gâtlan, fosta stareţă a mănăstirii Tăriceni, a dorit să participe la slujbă, aniversându-şi astăzi ziua onomastică. Tot la solicitarea acesteia, Ştefan Florescu le-a adus la Sfânta Slujbă şi pe micuţele gemene ale Elenei, finele sale, Ana Ecaterina şi Maria Nectaria, pentru a primi Sfânta Taină a Împărtăşaniei.

 

 

Leave a Reply