Album De Ziua Copilului, Stefan Florescu si copiii din sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 6/04/2011 (9 poze)


Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a fost pe 1 iunie, de „Ziua Copilului”, in Parcul Drumul Taberei, alaturi de 2000 de copii din acest sector, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”.
Copiii de gradinita, dar si cei mai mari care s-au aflat in parcul din sectorul 6, au primit in dar, de ziua lor, de la Stefan Florescu, carti de colorat, jucarii, inghetata si multe alte dulciuri, in aceasta zi speciala, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Toti copiii au fost incantati si emotionati de intalnirea pe care au avut-o cu cel care este mereu aproape de ei, dar si de darurile primite.
Si parintii micutilor au fost bucurosi de faptul ca s-au revazut cu presedintele PC Sector 6 si al APC Sector 6, care este intotdeauna atent cu copiii lor, atat in zilele de sarbatoare, cat si in restul anului.

„Copiii ocupa un loc important in viata noastra, a tuturor, iar noi, ca parinti, trebuie sa facem din fiecare zi care trece, o sarbatoare. „Ziua Copilului” este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si, de ce nu, de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese”, a declarat Stefan Florescu.

1 iunie 2011

Leave a Reply