Album De Ziua Femeii, Stefan Florescu a invitat doamnele in excursie, publicat de Stefan Florescu la 3/06/2011 (2 poze)


Pentru ca se apropie „Ziua Femeii”, 120 de doamne din sectorul 6 au plecat cu autocarele din Bucuresti intr-o excursie pe Valea Prahovei, fiind invitate de catre Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, in campania “Din suflet, pentru suflet”.
Din dorinta de a le face un dar frumos doamnelor cu ocazia „Zilei Femeii”, acesta le-a invitat sa mearga in excursie la Predeal si Sinaia, unde toate femeile au avut posibilitatea sa viziteze manastirile din zona si Castelul Peles.
Stefan Florescu a facut acest gest pentru a le arata aprecierea, respectul si dragostea, reprezentantelor sexului frumos si in aceasta perioada a anului, in care doamnele se bucura mai mult de atentia celor dragi si le-a promis acestora ca, la fiecare sfarsit de saptamana din luna martie, le pregateste si alte excursii la munte.
Toate doamnele si domnisoarele au fost incantate si totodata emotionate de gestul frumos si de atentia pe care le-a acordat-o si de aceasta data Stefan Florescu.

6 Martie 2011

Leave a Reply