Album De ziua lui, Stefan Florescu impreuna cu 250 de pensionari, publicat de Stefan Florescu la 5/15/2011 (4 poze)


Stefan Florescu a invitat sambata, 14 mai, 250 de pensionari, veterani de razboi si alte cadre militare in rezerva, dar si profesori din sectorul 6, intr-un pelerinaj la Manastirea Cernica, Manastirea Pasarea, Schitul Ganeasa si imprejurimile acestor locuri sfinte.
Cu totii au avut prilejul sa viziteze cele trei lacasuri de cult, sa se roage pentru sanatate lor si a familiilor acestora, dar si sa participe la o slujba tinuta special pentru ei de catre preotul Schitului Ganeasa.
Pentru ca ziua pelerinajului a coincis cu ziua de nastere a lui Stefan Florescu, cei 250 de pensionari din sectorul 6 l-au sarbatorit, daruindu-i icoane sfintite si petrecand alaturi de acesta o zi plina de credinta si speranta.
„Mi-am dorit ca de ziua mea de nastere sa fiu alaturi de cei 250 de seniori din marea familie a sufletului meu, pensionarii, care reprezinta cea mai defavorizata categorie sociala din Romania. Ei sunt parintii si bunicii nostri si trebuie sa aratam neincetat respectul si pretuirea fata de acestia”, a declarat Stefan Florescu.
Aceasta actiune de suflet se inscrie in seria actiunilor derulate de catre Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, pentru ca oamenii sa se simta mangaiati sufleteste si protejati de vicisitudinile care ne pandesc la tot pasul.

Stefan Florescu se preocupa constant de categoriile defavorizate, cum sunt varstnicii, persoanele cu dizabilitati, copiii abandonati si cei talentati, fara posibilitati materiale.

15 mai 2011

Leave a Reply