Mobil: 0784202260
E-mail: contact@stefanflorescu.ro
Facebook: http://www.facebook.com/stefanflorescu
Twitter: http://twitter.com/stefanflorescu
YouTube: http://www.youtube.com/sflorescu
LinkedIn: http://ro.linkedin.com/in/stefanflorescu

Romanul care a „infiat” zeci de copii

 

Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, este mereu sensibil la problemele oamenilor. Chiar daca este vorba de copiii fara parinti din orfelinate sau de varstnici care o duc din ce in ce mai greu, el este mereu pregatit sa le sara in ajutor. Stefan Florescu ii viziteaza mereu pe cei 40 de copii de la centrul „Mia’s Children”, carora le duce saptamanal haine, alimente, jucarii si tot ce acestia au nevoie pentru a avea o viata fara probleme. Copiii il rasplatesc, la randul lor, pe Stefan Florescu cu cantecele, dansuri, expozitii de tablouri pictate chiar de micuti si cu multe imbratisari.

De trei ani, domnul Florescu ii ajuta si pe batranii din sector, carora le ofera saptamanal o masa calda la restaurantul Casa Florescu.

 

Ajutor pentru pensionari

 

Mai mult de 800 de pensionari sunt inscrisi in Clubul Seniorilor Sector 6, infiintat la initiativa lui Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului sectorul 6.
Stefan Florescu ii ajuta si material pe pensionarii din sectorul 6.
Pensionarii se intalnesc de luni pana vineri, la restaurantul Casa Florescu din Sectorul 6, unde socializeaza, joaca sah, table, carti, rummy, si sunt serviti si cu o masa calda. De asemenea, saptamanal, cate 200 de pensionari au gratuit bilete la cinematograf, teatru si opera, prin Asociatia pentru Protectia Cetateanului Sector 6. Totodata, Stefan Florescu i-a trimis in vacanta la mare, la Costinesti, pe pensionarii din sector, suportand toate cheltuielile pentru cazarea si masa acestora.
„Din cauza situatiei materiale precare, varstnicii sufera de o boala cumplita, incurabila si anume: de singuratate! Prin campania noastra, „DIN SUFLET PENTRU SUFLET”, am reusit sa vindecam aceasta boala”, a declarat Stefan Florescu, estimand ca, pana la sfarsitul anului, clubul ar putea numara peste 2.000 de membri.

Leave a Reply