În cadrul Campaniei Din Suflet pentru Suflet”, Ştefan Florescu continuă să îi sprijine pe micuţii cu care viaţa nu a fost prea  îngăduitoare, punându-i să ducă pe umeri, povara unei boli foarte dureroase.

Este şi cazul lui Cătălin Neacşu, un tânăr de 16 ani, diagnosticat cu cifoscolioză toraco – lombară severă, cu potenţial sever evolutiv crescut, sindrom de insuficienţă toracică, pectus escavatum operat, încadrându-se în gradul de handicap grav, aflându-se în imposibilitatea de a se deplasa.

Impresionat de drama lui Cătălin, Ştefan Florescu i-a oferit tot sprijinul,  în vederera strângerii fondurilor necesare operaţiei, pentru ca el să poată merge şi să se poată bucura de viaţă ca un om normal.

Cătălin are deja implantată o proteză de stern, însă medicii i-au recomandat o nouă intervenţie chirurgicală de corecţie şi stabilizare a diformităţii rahidiene, având nevoie de o tijă de coloană Sistem VEPTER, care costă 49.000 Euro, situaţia financiară a mamei fiind grea, femeia oferindu-i zilnic ajutorul fiului sale.

Toţi cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor, o pot face în conturile:

CONT: RO42FNNB010202774721 RO01, Europe Bank

Titular cont: Vasilica Neacşu

Astfel de iniţiative trebuie încurajate pentru că îi pot convinge şi pe alţi cetăţeni, cu suflet, să se implice aşa cum face, săptămânal, Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”.

 

Leave a Reply