De 5 ani, „Din Suflet pentru Suflet”, Ştefan Florescu continuă să sădească bucurie în sufletele celor cărora, din nefericire, viaţa le-a pus pe umeri povara unor boli nemiloase. Mai mult decât atât, unii dintre ei poartă şi grija zilei de mâine, fiind nevoiţi să îşi câştige existenţa, confruntându-se în acelaşi timp şi cu probleme locative.

Într-o situaţie similară se află şi IONUT JIANU, un tânăr ambiţios, student la ASE. Din nefericire, Ionuţ s-a născut cu handicap locomotor, unul dintre membrele inferioare fiind mai scurt cu câţiva centrimetri decât celălalt, astfel încât, tânărul se poate deplasa doar cu ajutorul cârjelor.

Tânărul locuieşte împreună cu mama sa în apartamentul bunicilor, alături de alte 7 persoane. Cu toate că nu are un loc al său în care să poată studia în linişte, Ionuţ excelează la învăţătură.

Acum 10 ani, această familie a depus o cerere la Primăria Sectorului 6, solicitând obţinerea unei locuinţe sociale. Deşi îndeplinesc toate criteriile impuse de Lege şi se află pe locul 2 pe lista de priorităţi, Primarul Poteraş i-a ignorat şi nici până astăzi nu le-a repartizat o casă, deşi Primăria Sectorului 6 a dispus şi dispune de fond locativ.

În schimb, Ştefan Florescu nu a rămas nepăsător în faţa situaţiei dificile cu care se confruntă familia Jianu şi s-a decis să îi sprijine, incluzându-i în campania socială DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Astfel, Ştefan Florescu le-a oferit haine, alimente, un televizor, preocupându-se în a-i procura lui Ionuţ medicaţia necesară afecţiunii de care acesta suferă. Totodată, acesta se va implica, sprijinind demersul familiei Jianu de a avea un cămin al lor.

Ştefan Florescu mulţumeşte tuturor celor care, DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, au decis să îi fie alături lui Ionuţ. De  asemenea, alţi oameni cu suflet, care doresc să-i întindă acestui tânăr o mână de ajutor, o pot face donând, fiecare după posibilităţi, în contul: RO 02BRDE445SV86616264450, titular cont, JIANU IONUŢ.

Leave a Reply