E timpul ca partidele să nu mai decidă pentru noi!

background-vector

De ani de zile, Sectorul 6 a fost condus politic, când de stânga, când de dreapta! Însă, niciodată de cetăţeni! E timpul ca partidele să nu mai decidă pentru noi!

E timpul ca noi, cetăţenii, să ne luăm înapoi Sectorul şi să facem din el un loc pe care să îl numim cu drag „ACASĂ”! E timpul ca taxele şi impozitele pe care le achităm Bugetului Local Sector 6 să se întoarcă în investiţii, în beneficiul comunităţii locale!

E timpul să investim în educaţie şi sănătate! E timpul să avem şcoli moderne şi sigure, străzi curate şi asfaltate, parcuri, locuri de joacă şi zone verzi în toate cartierele, parcări, pieţe salubre, blocuri reabilitate termic, locuinţe sociale, spital, centre medico – sociale, biblioteci, centre culturale!

E timpul să devenim mândri de Sectorul 6 şi să-l dezvoltăm, pentru un viitor sigur pe care să-l oferim copiilor noştri!

Putem reuşi toate acestea împreună, umăr la umăr, oameni pentru oameni! Să nu mai lăsăm partidele să-şi facă iar jocurile şi să scoată Sectorul 6 la mezat! Să demonstrăm că avem şi drepturi, nu doar obligaţii! Este dreptul nostru să trăim într-un spaţiu curat şi civilizat! De aceea, trebuie să alegem omul de administraţie, ci nu politicieni, care sunt marionete direcţionate din sediile de partid!

Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor!
Eu sunt şi voi rămâne independent politic, dependent de oameni!
Alege un independent cu experienţă, pentru viitorul Sectorului 6!