Elena Lorentz locuieşte în Sectorul 6. După o viaţă întreagă în care a lucrat într-o croitorie, duce un trai extrem de greu, fiind nevoită să îşi drămuiască pensia de 470 de lei, sumă care nu este suficientă pentru a-şi cumpăra medicamentele necesare, hrana şi pentru a-şi achita facturile la utilităţi.

În ciuda greutăţilor pe care le întâmpină zilnic, cu demnitate şi speranţă, d-na Elena găseşte întotdeauna resurse pentru a dărui, DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, atenţie şi dragoste semenilor cu care viaţa a fost mai puţin îngăduitoare.  Astfel, la cei 90 de ani împliniţi de curând, este cel mai vârstnic voluntar al Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, implicându-se alături de Preşedintele Ştefan Florescu în a-i ajuta pe cei care, la fel ca şi dumneaei, se confruntă cu situaţii deosebite. De aceea, preţuind aportul doamnei Elena, din respect faţă de venerabila vârstă a acesteia, de experienţa acumulată pe care nu încetează să o împărtăşească celor din jur, cu toată inima, Ştefan Florescu i-a făcut acesteia o surpriză la aniversarea a 9 decenii de viaţă. Astfel, doamna Elena a primit din partea Preşedintelui Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET un imens buchet de trandafiri, un tort, un coş cu alimente, un parfum care să îi amintească de aroma vremurilor în care a ştiut să le înfrunte demn şi cu un zâmbet, chiar dacă nu întotdeauna pe chip, absolut în fiecare clipă în suflet.

De asemenea, Ştefan Florescu va continua, ca şi până acum, să îi ofere prilejul de se implica în acţiunile Clubului Seniorilor Sector 6, asistenţă medicală gratuită, sprijin financiar în vederea achiziţionării medicamentelor, cât mai ales suport moral, pentru ca doamna Elena să nu se  simtă singură şi uitată de cei din jur.

„Doamna Elena este un exemplu pentru întreaga comunitate locală a Sectorului 6, cât şi pentru membrii marii familii DIN SUFLET, PENTRU SUFLET. Atitudinea dumneaei, implicarea socială şi devotamentul uman pe care le demonstrează, activând ca voluntar al Fundaţiei noastre, ne oferă şansa de a înţelege pe deplin că numai dăruind atenţie, dragoste, zâmbet, poţi aştepta, la rândul tău să primeşti”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply