Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, s-a întâlnit marţi, 22 mai 2012, cu locuitorii imobilelor situate pe bd. Preciziei – cartierul Militari, pentru a le împărtăşi proiectele pe care le-a gândit pentru dezvoltarea aceastei zone a Sectorului 6.

Oamenii i-au comunicat problemele cu care, din păcate, se confruntă în prezent, iar, împreună cu ei, Ştefan Florescu a identificat soluţii pentru rezolvarea acestora.

S-a discutat despre realizarea salubrizării responsabile a întregii zone, în care, în prezent, tronează munţi de gunoaie, despre asfaltarea aleilor din perimetrul respectiv, amenajarea spaţiului verde, a unor locuri de joacă pentru copii, dotate cu aparate de joacă noi şi sigure.

De asemenea, mulţi dintre cetăţenii care locuiesc în zonă se confruntă cu probleme materiale şi au soliciat în repetate rânduri sprijinul Direcţiei de Asistenţă Socială Sector 6, dar au fost sistematic ignoraţi. Ştefan Florescu le-a explicat modalităţile prin care pot beneficia de ajutorul social, cât şi paşii care trebuie parcurşi pentru obţinerea ajutorului de încălzire sau a altor facilităţi la care au dreptul şi pe care Statul le oferă, în baza Legii.

Un proiect al lui Ştefan Florescu, primit cu multă bucurie de locatarii blocurilor de pe bd. Preciziei este construirea unei cantine sociale, cât şi a unui magazin social, care să deservească zona. Totodată, acesta le-a explicat că gândeşte construirea unei policlinici sociale, în cadrul căreia aceştia să poată beneficia gratuit de asistenţă medicală şi, tot gratuit, de efectuarea investigaţiilor medicale. Iar, pentru micuţii din zonă, Ştefan Florescu are în proiect construirea unei grădiniţe moderne. De asemenea, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, care sunt în prezent nevoiţi să parcurgă o distanţă destul de mare pentru a se aproviziona dintr-o piaţă agro – alimentară va amenaja o piaţă volantă, care va funcţiona în fiecare sfârşit de săptămână.

Leave a Reply