Duminică, 4 decembrie a.c., de la orele 13.00, restaurantele Casa Florescu şi Casa Anghel au găzduit un prânz de suflet.

240 de vârstnici au fost invitaţii lui Ştefan Florescu, care a dorit să le ofere acestora o după-amiază de duminică în care să se relaxeze, să servească o masă tradiţională, după cum este obiceiul în Postul Crăciunului atunci când este dezlegare la peşte.

Demersul Preşedintelui Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET a sădit nu doar bucurie în suflet, cât, mai ales, zâmbete pe feţele tuturor celor prezenţi, pentru că fiecare dintre ei a primit un dar de suflet, care să le amintească de orele petrecute în aşteptarea lui Moş Nicolae.

„Sunt emoţionat, de fiecare dată când mă întâlnesc cu aceşti oameni, pe care îi recomandă experienţa unei vieţi trăite cu decenţă, în spiritul unor valori pe care avem datoria de a le transmite şi copiilor noştri. Vom continua să facem gesturi de suflet pentru seniorii nostri, pentru că au muncit o viaţă întreagă, iar acum, povara grijilor pentru ziua de mâine îi împiedică să mai zâmbească”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.  

Alături de Ştefan Florescu, în sprijinul vârstnicilor s-a aflat şi de această dată, senatorul Dan Voiculescu, Preşedintele Fundaţiei „Dan Vociulescu – Pentru Dezvoltarea Romaniei”.

Prezent la eveniment, acesta i-a încredinţat pe vârstnici că va continua să se implice în elaborarea şi susţinerea unor proiecte legislative, care să asigure adoptarea de măsuri în sprijinul respectării drepturilor pensionarilor.

Leave a Reply