Album In pelerinaj la lacasurile sfinte, printre enoriasi, publicat de Stefan Florescu la 1/07/2011 (5 poze)

Stefan Florescu a fost pe 7 ianuarie, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul, la bisericile din sectorul 6 al capitalei, daruindu-le credinciosilor icoane sfintite si calendare.
Aceasta actiune de suflet se inscrie in seria actiunilor derulate de catre Stefan Florescu, in cadrul campaniei „Din Suflet, Pentru Suflet”, pentru ca oamenii sa se simta mangaiati sufleteste si protejati de vicisitudinile care ne pandesc la tot pasul.
Stefan Florescu se preocupa constant de categoriile defavorizate, cum sunt varstnicii, persoanele cu dizabilitati, cadrele militare in rezerva, copiii talentati si cei abandonati, sau fara posibilitati materiale.

De altfel si ieri, cu ocazia Botezului Domnului, de Boboteaza, pensionarii, veteranii de razboi si alte persoane lipsite de mijloace de subzistenta din sectorul 6 au fost invitate intr-un pelerinaj la manastirile din jurul capitalei de catre Stefan Florescu in Campania “Din Suflet, Pentru Suflet”.
Pelerinii au mers la cateva manastiri, unde au avut posibilitatea sa ia apa sfintita si busuioc, sa se roage pentru binele lor si al apropiatilor.
Acestia i-au multumit lui Stefan Florescu pentru grija pe care le-o poarta mereu, precum si pentru starea de spirit deosebita pe care le-a creat-o.

7 ianuarie 2011

Leave a Reply