Album In Saptamana Mare, icoane si pachete cu alimente nevoiasilor, publicat de Stefan Florescu la 4/22/2011 (2 poze)


In fiecare zi din Saptamana Mare, Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a daruit mii de pachete cu alimente si icoane sfintite tuturor oamenilor cu venituri reduse din acest sector, pentru ca acestia sa poata simti intr-adevar Sfanta Sarbatoare a Pastelui.
Continuand seria actiunilor bazate pe traditiiile si obiceiurile de Paste, in campania „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu a invitat 300 de pensionari, veterani de razboi si rezervisti, la o masa crestineasca la Casa Florescu, dar si la un concurs de prezentare a bucatelor pregatite special pentru Paste de doamnele din sectorul 6.
Acestea au incondeiat oua, au preparat mielul si drobul, stufatul si alte preparate din carne de miel, au pregatit pasca si cozonacul, pentru a fi admirate, savurate, degustate si desigur premiate de catre Stefan Florescu.
Pentru ca toate preparatele expuse de doamne au fost aspectuoase, dar mai ales delicioase, Stefan Florescu le-a acordat acestora premii de excelenta gastronomica specifica traditiilor si obiceiurilor romanesti de Paste.

„In aceste zile am facut fericiti mii de oameni, pentru ca mi-am dorit ca de Paste semenii mei sa aiba ce pune pe masa, sa-si descreteasca fruntile, sa uite de griji si sa poata simti intr-adevar aceasta Sfanta Sarbatoare”, a spus Stefan Florescu.

22 aprilie 2011

Leave a Reply