Duminică, 11 decembrie a.c., cei care s-au aflat la cumpărături în hypermarket-urile din Sectorul 6 au avut plăcuta surpriză de a întâlni caravana DAR DIN SUFLET, DE CRĂCIUN.

450 de locuitori ai Sectorului 6 au primit din partea lui Ştefan Florescu daruri constând în ornamente, figurine, ghirlande şi instalaţii luminoase pentru bradul de Crăciun şi deocoraţiuni interioare pentru masa de Sărbători.

DAR DIN SUFLET, DE CRĂCIUN a demarat în seara de Moş Nicolae şi  se va derula pe tot parcursul Lunii Cadourilor.

Prin intermediul acestei campanii, Ştefan Florescu şi-a propus să aducă bucurie atât în sufletele celor mici, cât şi al celor mari, oferindu-le un dar din suflet.

În zilele următoare, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET va continuă să îi viziteze pe micuţii instituţionalizaţi în cadrul centrelor de ocrotire de pe raza Sectorului 6, pentru a le oferi cadouri de Moş Crăciun.

Nu au fost uitate nici familiile care se confruntă cu probleme, familii deja incluse în programul social şi care beneficiază de sprijinul Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET. Astfel, copii, părinţi şi bunici, cu toţii vor primi câte un DAR DE SUFLET DE CRĂCIUN.

Leave a Reply