Maine, 11 iunie, la ora 9.30, va fi montata prima rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati pe strada Brasov nr. 11A, blocul Z 27, de catre Asociatia pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6.
Domnul Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6, este preocupat atat de viata, cat si de nevoile persoanelor cu dizabilitati care, incepand de maine, vor avea posibilitatea de a se deplasa cu usurinta in interiorul blocurilor.
Astfel, niciunui bloc din sectorul 6, indiferent de numarul de scari, nu-i va lipsi rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, la intrarea in imobil. Pentru ca noi, cei de la A.P.C. – Filiala Sector 6, suntem oameni cu suflet si nu putem ramane nepasatori la problemele vecinilor, prietenilor, semenilor nostri.
Asociatia pentru Protectia Cetateanului – Filiala Sector 6, prin presedintele acesteia, domnul Stefan Florescu, a simtit nevoia sa se implice 100% si in aceasta actiune umanitara deosebita, dedicata persoanelor cu dizabilitati, deoarece intotdeauna a fost alaturi de cei mici dar si de oamenii mari, de valorile de pretutindeni si s-a implicat in orice activitate, DIN SUFLET, PENTRU SUFLET – pentru sufletele oamenilor.

10 iunie 2010

Leave a Reply