Joi, 1 Decembrie a.c., Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, i-a invitat pe membri Clublului Seniorilor, dar şi pe toţi vârstnicii din Sectorul 6, care au dorit să cinstească cum se cuvine Ziua Naţională, la un prânz tradiţional românesc.

Pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie, toţi cei care au trecut pragul restaurantului Casa Florescu au servit peste 1.200 de porţii de fasole cu cârnaţi şi costiţă, în acordurile Fanfarei Şcolii Muzicilor Militare, au cântat Imnul Naţional, „Noi suntem români” şi s-au prins în Hora Unirii.

Totodată, evenimentul bucurându-se şi de prezenţa cadrelor militare în rezervă şi în retragere, toţi cei prezenţi au avut ocazia de depana amintiri, dar şi de a răsfoi pagini semnificative din istoria neamului.

„Evenimentul de astăzi a fost cu adevărat o sărbătoare. Am servit un prânz civilizat, în cadrul căruia nimeni nu a stat la coadă, nimeni nu s-a călcat în picioare, nimeni nu a fost umilit pentru o porţie de mâncare. A fost o atmosferă destinsă, în care cu toţii am simţit româneşte, în familia DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”, a declarat Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Leave a Reply