Album La teatru alaturi de 400 de pensionari, apoi super-petrecere pentru marii nostri actori, publicat de Stefan Florescu la 2/06/2011 (8 poze)

Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator – Sector 6, a mers impreuna cu 400 de pensionari, profesori si cadre militare in rezerva, la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” ieri, 4 februarie, la spectacolul „Aplauze, Aplauze!”, in Campania „Din Suflet, Pentru Suflet”.
Artistii STELA POPESCU, ALEXANDRU ARŞINEL, TAMARA BUCIUCEANU-BOTEZ, SANDA LADOŞI, ANA MARIA DONOSA, MIRELA BOUREANU-VAIDA, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, MIRUNA BIRĂU, RALUCA GUSLICOV, MONALISA BASARAB, ALIN GHEORGHIŞAN şi RADU GHENCEA au fost incantati sa joace, sa cante si sa interactioneze cu publicul atat de special, invitat la acest spectacol deosebit de catre Stefan Florescu.
Dupa spectacol, Stefan Florescu i-a invitat pe cei 80 de actori la Restaurantul „Casa Florescu”, la o alta petrecere de suflet din seria de intalniri cu acestia, inceputa anul trecut si organizate pentru a le arata respectul si pretuirea pe care le-o poarta marilor actori ai scenei romanesti.
Actorii i-au daruit lui Stefan Florescu mai multe carti si obiecte de arta in semn de apreciere pentru gesturile lui izvorate din suflet, care ii vizeaza pe toti artistii.
Presedintele Partidului Conservator – Sector 6, Stefan Florescu, i-a impresionat pe artisti pregatindu-le, pe langa daruri minunate pentru fiecare dintre ei, si sase torturi pentru cei care isi serbeaza ziua de nastere in aceasta perioada: Cristina Stamate, Nae Lazarescu, Nae Alexandru, Edi Chiritescu, Margit Polifron si Mariana Budriman.
Stefan Florescu le-a mai facut o surpriza invitatilor lui de marca, pregatindu-le un spectacol sustinut de micutii copii talentati Ioana Lucia Ghivercea (balerina, 11 ani), Raluca Traistaru si Bodgan Andrei Dragne (dansatori, 10 ani) si Alexandra Stefania Bratu (solista muzica populara, 10 ani).
Acesti copii talentati au fost indelung aplaudati de marii actori ai scenei romanesti, care au fost uimiti de talentul micutilor artisti descoperiti si sustinuti in cariera lor de catre Stefan Florescu.

5 februarie 2011

Leave a Reply