După ce, în mod abuziv, Primarul Cristian Poteraş a dispus dezafectarea celor şase corturi amplasate pe raza Sectorului 6 de Fundaţia „Ştefan Florescu – DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”, în parteneriat cu Succes HR TGM, în cadrul Târgului Locurilor de Muncă, din responsabilitate şi simţ civic, participanţii la activitate şi voluntarii campaniei au rămas în locaţiile stabilite şi aprobate de Primăria Municipiului Bucureşti pentru desfăşurarea proiectului, situate în Piaţa Chilia Veche, Piaţa Moghioroş, Piaţa Gorjului, Piaţa Veteranilor, Piaţa Crângaşi, bd. Iuliu Maniu nr. 38-42 – Pasajul Lujerului.

Deşi corturile au fost ridicate abuziv şi, efectiv, furate de către lucrătorii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, locuitorii Sectorului 6 continuă să se prezinte în locaţiile sus – menţionate şi să se înscrie la cursurile de formare profesională, în vederea obţinerii unui loc de muncă.

Sunt intrigaţi de faptul că, deşi acţiunea lui Ştefan Florescu este una strict socială, Primăria de Sector a decis să o boicoteze, dar şi de faptul că voluntarii Fundaţiei le oferă în continuare informaţiile necesare şi îi înscriu la cursuri, păziţi cu străşnicie de poliţişti locali, trimişi de Primarul Cristian Poteraş. Şi nu trimişi pentru a conferi siguranţă locuitorilor Sectorului 6, ci, pentru a se asigura că nu reapar corturile.

Nu de alta, dar Edilul – Şef al Sectorului 6 are de onorat promisiuni, iar locaţiile din care  a ridicat corturile Fundaţiei „Ştefan Florescu – DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” încep să se „ocupe” în ritm alert! În ordinea numerelor de pe tricou: Sorinel Puştiul, artist, apropiat al Primarului Poteraş şi, mai nou, vorbeşte lumea, comerciant, probabil autorizat de Primăria Sectorului 6, pentru a vinde de astăzi kebap în Piaţa Chilia Veche! Probabil de aceea, artistul, bazându-se, poate, pe prietenii care îl sprijină, afirmă într-o piesă : „Sunt bomba bombelor, capul Mafiei, cu mine, să nu te iei!”.

Nu de alta, dar, în timp ce se prepară mâncarea cu iz oriental, merge un hit inspirat din aceeaşi zonă geografică, cât şi o „buriceală” a cadânelor prezente la kitsch-ul de târg al tradiţiilor de toamnă, improvizat de Poteraş în piaţă.

Curat Murdar, ar zice Marele Caragiale, un adevărat Texas Oriental, spunem noi, lăsându-vă să vă convingeţi din imaginile de mai jos de tristul mod în care se face administraţie în Sectorul 6!

Offfffffff, viaţa mea!!!

Leave a Reply