Sâmbătă, 15 octombrie 2011, în Piaţa Drumul Taberei, cu începere de la orele 11.00, Ştefan Florescu, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, pentru Suflet”, îi cheamă alături pe toţi bucureştenii, pentru a spune împreună „Maidanezii, la Sectoare!” şi a semna „PENTRU elaborarea unui Proiect de Hotărâre, ce va fi înaintat Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

În acest sens, Ştefan Florescu va demara o campanie de informare şi strângere de semnături, prin care să susţină transferul către Sectoarele Municipiului Bucureşti a atribuţiilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor din cadrul Municipiului Bucureşti.

Mai exact, Preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, pentru Suflet” susţine trecerea în competenţa Sectoarelor Municipiului Bucureşti, a atribuţiilor referitoare la strângerea de pe străzile Capitalei a câinilor comunitari, problemă de interes civic, care, deşi intens dezbătută la nivelul comunităţii locale, a rămas, până în prezent, nesoluţionată.

Pentru siguranţa locuitorilor Sectorului 6 şi din suflet, pentru câini, aceste vietăţi care sufleră din cauză că unii nu ştiu să fie gospodari şi Oameni, Ştefan Florescu demarează această campanie de strângere de semnături.

Pentru a reuşi în acest demers, Ştefan Florescu solicită sprijinul locuitorilor Sectorului 6, în care s-a născut, a crescut şi trăieşte alături de familia sa, dar şi al tuturor bucureştenilor, dorindu-şi, totodată, să-i consulte în ceea ce priveşte soluţiile pe care aceştia le gândesc şi propun în rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Aşadar, vă aşteptăm, în perioada 15 – 31 octombrie 2011, la cele 6 corturi amplasate în zona pieţelor Drumul Taberei, Piaţa Chilia Veche, Gorjului, Veteranilor, Crângaşi şi în intersecţia Lujerului!

Leave a Reply