Peste 600 de persoane, cetățeni ai Sectorului 6, au venit, astăzi, în mod spontan la sediul de campanie al candidatului Ștefan Florescu, pentru a-și declara susținerea, în ziua în care acesta împlinește 41 de ani. Grupuri de tineri și de pensionari, oameni din mai toate cartierele Sectorului 6, au sosit, încă de la orele dimineții, pentru a-i ura la mulți ani lui Ștefan Florescu. Candidatul, care planificase, în aceeași zi, o conferință de presă pentru a anunța lansarea campaniei sale electorale, a fost foarte emoționat. ”Am intrat într-o luptă foarte dificilă, iar contracandidații mei, Cristian Poteraș și Rareș Mănescu, s-au unit împotriva mea. Ei au de partea lor mafia imobiliară, clanul Udrea-Cocoș. Eu, în schimb, îi am de partea mea pe acești oameni minunați. Contracandidații mei vor să câștige prin aranjamente politice și financiare de culise. Eu voi câștiga pe față, fiind sprijinit de oameni”, a declarat Ștefan Florescu.

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6 a primit mai multe cadouri simple de la cei prezenți la sediul de campanie. ”Am primit o oală de ceramică, o sticlă de rachiu natural și o icoană. Sunt cele mai frumoase daruri pe care le-am primit, pentru că au fost dăruite din suflet”, a mai spus Ștefan Florescu.

Candidatul independent Ștefan Florescu și-a lansat campania electorală sub sloganul: ”E timpul schimbării. Numai pentru oameni”.

Leave a Reply