Album Mos Craciun alaturi de Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Bitu Falticineanu si multe alte personalitati ale vietii artistice din Romania, publicat de Stefan Florescu la 12/13/2010 (5 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, l-a adus pe Mos Craciun pentru cei mai mari artisti ai tarii: Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Bitu Falticineanu si multe alte personalitati ale vietii artistice din Romania.
Cei aproape 100 de artisti de valoare au fost invitati de catre presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, la petrecerea organizata, in campania “Din Suflet, Pentru Suflet”, in cinstea celor care ne fac tuturor viata mai frumoasa, atat de pe scena, cat si pe micul ecran.
Pentru ca se apropie ziua de nastere a doamnei Stela Popescu, Stefan Florescu i-a daruit acesteia un tort imens si un cos superb de trandafiri, actrita fiind profund impresionata de gestul minunat facut de catre cel care le-a organizat actorilor aceasta seara de exceptie, plina de sensibilitate si traditie.
Artistii au primit de la Mos Craciun si de la Stefan Florescu daruri de suflet, diplome de excelenta si cupe omagiale, pentru intreaga activitate artistica depusa in slujba cetateanului si pentru aerul de optimism debordant si starea de bine transmise spectatorilor de-a lungul anilor, din suflet si neconditionat.
Toti acesti invitati de valoare ai lui Stefan Florescu au petrecut, langa Bradul de Craciun, sub privirea blajina a lui Mos Craciun, o seara plina de dansuri, cantece si voie buna, pe care artistii reusesc sa ne-o transmita, mereu, tuturor.
Artistii au avut posibilitatea sa sarbatoreasca la restaurantul Casa Florescu si succesul pe care l-a avut premiera spectacolului “Aplauze! Aplauze!”, care s-a jucat ieri la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.
Presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, le-a promis actorilor ca va continua seria intalnirilor de suflet cu acestia, pentru ca ii respecta, ii admira si doreste sa le arate marilor noastre valori cat de mult inseamna acestea pentru noi.

13 decembrie 2010

Leave a Reply