Am aflat din presă despre decizia ANI de a mă declara incompatibil. Comunicatul, transmis în mod intenţionat cu o zi înaintea începerii campaniei electorale, este o lucrătură politică instrumentată de o instituţie aflată încă sub control portocaliu. În ultimele 6 luni, au fost efectuate controale repetate la firmele pe care le conduc. Am primit ameninţări verbale şi scrise, la adresa mea şi a familiei mele. Am fost urmărit, atacat în fel şi chip. Am fost împroşcat cu noroi în pliante şi ziare, în filme trucate. Acum sunt mobilizate, împotriva mea, instituţiile statului. După ce candidatura mea a fost contestată la biroul electoral, sunt declarat incompatibil de către ANI.
Să fie foarte clar: nu am fost niciodată funcţionar public, aşa cum susţin ”evaluatorii” ANI. Nu m-am situat, deci, în incompatibilitate nici cu funcţia de administrator al unei firme private, nici cu cea de membru al unui partid politic. Contractele mele cu Primăria Sectorului 4, unde am activat, dovedesc asta fără urmă de îndoială.
Toate sondajele de opinie, realizate în ultima lună, arată că mă situez pe primul loc în intenţia de vot a alegătorilor din Sectorul 6. Reprezint, aşadar, un pericol pentru Mafia Portocalie, pentru clanul Udrea-Cocoş-Poteraş-Mănescu. Motivul real al verdictului ANI este teama că Ştefan Florescu va câştiga Primăria Sectorului 6. Vreau să le comunic membrilor acestui clan că acţiunile lor, oricât de dure, nu mă vor determina să renunţ. Nu voi ceda nici de această dată. Voi contesta decizia şi voi acţiona ANI în judecată pentru prejudicii aduse imaginii mele publice. Mă voi prezenta în faţa cetăţenilor din Sectorul 6 la alegerile din 10 iunie. Am fost şi am rămas un om dintre oameni. Iar oamenii au încredere în mine.

 

Leave a Reply