De Paşte, Ştefan Florescu a fost alături de familiile din Sectorul 6, cărora le-a pus la dispoziţie locuinţe, în cadrul programului social DIN SUFLET, PENTRU SUFLET.

Astfel, încărcat de daruri , acesta i-a vizitat pe cei din familia Calotescu, o familie cu 8 copii, greu încercată de soartă, care a locuit până de curând într-un container, amplasat în Cartierul Giuleşti. Cu ajutorul lui Ştefan Florescu, situaţia lor s-a schimbat, acesta punându-le la dispoziţie un apartament cu 2 camere, mobilat în totalitate, cu baia şi bucătăria complet utilate. Pe lângă bunătăţile pregătite special pentru masa pascală, micuţii au primit din partea Preşedintelui Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET multe dulciuri, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, rechizite şi jucării.

De aceeaşi surpriză plăcută a avut parte în prima zi de Paşte şi familia Olteanu, o familie cu 4 copii care, până să îi pună Ştefan Florescu la dispoziţie o casă situată pe bd. Uverturii, locuia sub cerul liber. După ce i-a mutat în noul lor cămin, Ştefan Florescu i-a inclus pe membrii Olteanu în programul social al Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, asigurându-le o masă caldă pe zi, asistenţă medicală gratuită, incluzând şi terapia ABA, necesară recuperării băieţelului în vârstă de 7 ani care suferă de autism.

„În faţa nepăsării afişate de Primăria Sectorului 6, care ignoră sistematic problemele cu care se confruntă semenii noştri şi refuză să le acorde sprijinul de care ar trebui să beneficieze ca şi cetăţeni, noi, oamenii cu suflet, vom continua să ne implicăm”, a declarat Ştefan Florescu

De asemenea, însoţit de soţie şi fetiţele sale, acesta a vizitat-o de Paşte şi pe fosta stareţă Sebastiana, care, datorită Preşedintelui Fundaţiei DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, locuieşte acum împreună cu gemenele sale, în Casa cu Suflet de pe bd. Uverturii. După ce s-au aşezat la masă ca orice familie de creştini şi au ciocnit ouă roşii, Ştefan Florescu le-a oferit micuţelor pe care le-a botezat multe daruri de la Iepuraş, iar fostei stareţe, straturi de flori, pe care aceasta să le planteze în grădina Casei cu Suflet.

Tot în cadrul programului social DIN SUFLET, PENTRU SUFLET, Ştefan Florescu a oferit în Vinerea Mare, vârstnicilor şi persoanelor cu venituri reduse din Sectorul 6, 10.000 de pachete cu alimente necesare preparării mesei de Paşte.

Leave a Reply