Album Petrecere cu tinerii cu dizabilitati, publicat de Stefan Florescu la 2/25/2011 (2 poze)


Stefan Florescu le-a facut tinerilor cu dizabilitati de la Asociatia Sindrom Down Bucuresti o mare surpriza, organizand o petrecere pentru cei 5 sarbatoriti ai acestei luni, ocazie cu care acestia, impreuna cu parintii lor, au petrecut dansand, cantand si primind daruri de la presedintele APC Sector 6.
La aceasta petrecere au participat 50 de tineri cu sindrom Down care au servit masa, au socializat si s-au distrat asa cum cu totii stiu sa o faca, cantand si dansand pe toate ritmurile, insa cele mai apreciate au fost horele.
Cei cinci sarbatoriti au primit in dar de la Stefan Florescu cate un tort cu lumanari si artificii, dar si alte multe cadouri de suflet alese special pentru fiecare tanar in parte, ceilalti copii primind carti de colorat. Presedintele APC Sector 6 a fost, ca de obicei, sufletul acestei petreceri.
El ii admira pe cei cu dizabilitati pentru dorinta lor de a se integra in societate si pe parintii acestora, care le indruma pasii si ii insotesc pretutindeni in toate activitatile lor, cu dorinta ca tinerii cu dizabilitati sa fie acceptati de catre noi toti.
Stefan Florescu doreste sa cultive respectul tuturor fata de copiii si tinerii cu dizabilitati si va continua actiunile umanitare care ii vizeaza pe acestia, in campania “Din suflet, pentru suflet!”.

23 februarie 2011

Leave a Reply