Vineri, 24 februarie a.c., de DRAGOBETE, Ştefan Florescu i-a invitat pe tinerii din Sectorul 6, la SĂRBĂTOAREA DRAGOSTEI.

Petrecerea, la care au fost invitaţi peste 100 de îndrăgostiţi din Sectorul 6, a avut loc la Restaurantul Casa Florescu unde, pentru câteva ore, iubirea a plutit în aer.

Surprizele s-au ţinut lanţ, printre invitaţii speciali ai lui Ştefan Florescu numărându-se chiar DRAGOBETELE, sosit pentru a le aminti petrecăreţilor cât de mult se iubesc, dar şi pentru a-i provoca să-şi mărturisească într-un mod cât mai original intensitatea sentimentelor.

Îndrăgostiţii şi-au făcut declaraţii, au dansat, au recitat poeme închinate iubirii şi au participat la concursuri inedite, precum “declaraţie de senzaţie”, cel al  “sărutului pasional” sau cel de “strâns iubita la piept”.

Sub o impresionantă arcadă din trandafiri roşii, printre jurăminte şi săruturi, cele mai pricepute perechi au fost răsplătite de ZEUL IUBIRII, primind inimioare din pluş, şampanie şi multe, multe bomboane de ciocolată.

Şi, pentru că aşa impune tradiţia românească, iar o veche şi autentică zicală populară spune că “DRAGOBETELE PUPĂ FETELE”, acesta nu şi-a uitat menirea şi a încercat să fure cât mai multe săruturi de la îndrăgostite.

Fără succes însă, pentru că, se pare, tinerele cupluri chiar se iubesc cu adevărat, fiindcă fetele nu s-au lăsat în ruptul capului sărutate de DRAGOBETE, ci, numai de partenerii lor.

Toate perechile prezente la petrecerea de DRAGOBETE au mai primit din partea lui Ştefan Florescu cadouri și diplome, care să certifice faptul că sunt îndrăgostiţi.

Leave a Reply