Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator – Sector 6, va participa maine, 4 februarie a.c., ora 18:30, la spectacolul „Aplauze, Aplauze!”, la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” – Sala Savoy, spectacol la care a avut placerea sa invite 400 de pensionari, profesori si cadre militare in rezerva. Din distributie fac parte: STELA POPESCU şi ALEXANDRU ARŞINEL, TAMARA BUCIUCEANU-BOTEZ, SANDA LADOŞI, ANA MARIA DONOSA, MIRELA BOUREANU-VAIDA, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, MIRUNA BIRĂU, RALUCA GUSLICOV, MONALISA BASARAB, ALIN GHEORGHIŞAN şi RADU GHENCEA, DUO Acrobatic LASCU.
Dupa spectacol, Stefan Florescu se va intalni cu actorii la o alta petrecere de suflet organizata special pentru acestia, care va avea loc la ora 21:00, la Restaurantul „Casa Florescu” din Bd. Timisoara nr. 82, sector 6.
Pana in prezent, in Campania „Din Suflet, Pentru Suflet”, s-au derulat nenumarate actiuni in care 400 de pensionari, profesori, tineri, dar si copii talentati, copii abandonati sau cu dizabilitati au fost invitati constant de catre Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator – Sector 6, la spectacole de teatru, opera si film, in excursii si la intalniri in care acestia au putut sa socializeze si sa uite de greutatile cu care se confrunta fiecare dintre aceste categorii defavorizate.

3 februarie 2011

Leave a Reply