Album S-a deschis al treilea magazin social in sectorul 6, publicat de Stefan Florescu la 4/12/2011 (2 poze)


Stefan Florescu a participat la deschiderea oficiala al celui de-al treilea magazin social in sectorul 6, in Bd. Timisoara nr. 82, pentru pensionarii cu venituri mici.
Aceste magazine sociale fac parte dintr-o retea special gandita de catre Stefan Florescu impreuna cu oameni de afaceri si se adreseaza familiilor cu venituri reduse, care pot cumpara carne si preparate din carne, lapte si derivate ale acestuia, oua, produse de bacanie, suta la suta romanesti, la preturi de producator, adica fara adaos comercial.
Pensionarii din acest sector s-au grabit sa fie primii care cumpara aceste produse, ei fiind incantati de calitatea, dar si de preturile de pe raft.
„Pentru cei cu venituri mici, pana in prezent, in campania „Din suflet, pentru suflet”, au mai fost deschise doua magazine sociale, in Piata Gorjului si in Piata Chilia Veche, din sectorul 6, urmand ca, in cateva saptamani, in fiecare cartier din acest sector sa fie deschis cate un magazin pentru cei cu venituri mici”, a declarat Stefan Florescu.

In campania „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu ajuta neconditionat toate categoriile sociale defavorizate, pentru a le face sa simta ca totusi nu sunt uitate de societate, necesitatea acestui gen de magazine impunandu-se, cu atat mai mult, in aceasta perioada de criza.

11 aprilie 2011

Leave a Reply