Album Sfarsitul anului 2010 a bucurat 300 de suflete, publicat de Stefan Florescu la 12/31/2010 (10 poze)

300 de varstnici din sectorul 6 au beneficiat de o masa traditionala de sfarsit de an oferita, in dar, de catre presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu.
Acesta a dorit ca pensionarii, cei care resimt cel mai puternic criza, sa aiba posibilitatea sa puna pe masa, la finalul anului, bucate alese, traditionale, tot ceea ce ei nu isi pot permite, neavand posibilitatea sa iasa in oras si sa petreaca asa cum si ei isi doresc, macar de sarbatori.
Stefan Florescu a dorit sa fie alaturi de varstnici chiar si la sfarsitul acestui an, oferindu-le pe langa o masa traditionala cu multe bunatati, daruri de suflet si un program de colinde, asigurandu-i ca le va fi mereu aproape, din suflet si neconditionat.
La cumpana dintre ani, Stefan Florescu le-a daruit pensionarilor din sectorul 6 aceasta masa imbelsugata, varstnicii fiind impresionati de inca un gest nobil facut de acesta.
Cei din sectorul 6 au avut posibilitatea sa participe si la o tombola organizata de catre Stefan Florescu si APC. In urma extragerii, 5 persoane castigand cate un televizor de ultima generatie.
La sfarsitul petrecerii, Stefan Florescu le-a oferit pensionarilor pachete cu alimente pentru ca acestia sa aiba pe masa, la cumpana dintre ani, mancarea traditionala romaneasca.
Varstnicii spera ca in anul 2011 sa depaseasca mai usor momentele grele prin care au fost nevoiti sa treaca in ultimii ani, fiind lipsiti de mijloace de subzistenta si simtind criza la cele mai inalte cote.

30 decembrie 2010

Leave a Reply