Album Stefan Florescu a ajutat inca un copil cu dizabilitati, publicat de Stefan Florescu la 12/16/2010 (5 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, le-a adus din Onesti, in Bucuresti, in urma cu doua saptamani, pe micuta Vanessa (3 ani si jumatate), care are hemipareza pe partea dreapta si pe mama ei, pentru ca micuta sa urmeze un program de recuperare in urma caruia sa isi poata folosi, ca orice copil normal, mana si piciorul drept.
Stefan Florescu s-a preocupat ca, pe toata perioada internarii in Centrul de Recuperare, atat Vanessei cat si mamei ei sa nu le lipseasca nimic, acestea primind mereu fructe, dulciuri si multe jucarii, care au umplut salonul in care Vanessa era internata.
Si copiii cu dizabilitati care au fost colegi de salon cu Vanessa au primit jucarii si alte daruri de suflet de la Stefan Florescu, care a fost impresionat de soarta acestor micuti.
Stefan Florescu i-a facut un program frumos Vanessei, pe care a plimbat-o prin Bucuresti, la unul din mall-uri, unde fetita a avut posibilitatea sa se distreze asa cum in Onesti nu a facut-o pana acum: a mers cu ratusca pe apa, s-a jucat in parcul de distractii si au servit masa impreuna cu mama Vanessei.
In cele doua saptamani de recuperare a fetitei, Stefan Florescu i-a mai facut o surpriza Vanessei, invitand-o, impreuna cu mama ei, la o super-petrecere la care au participat aproape 100 de copii cu Sindrom Down si abandonati.
Dupa doua saptamani de internare la Centrul de Recuperare, micuta Vanessa a plecat alaturi de mama ei mult mai sigura pe miscarile pe care le face cu manuta si piciorul drept, urmand sa revina in Bucuresti in luna ianuarie a anului viitor, Stefan Florescu suportand toate cheltuielile pe care le necesita recuperarea fetitei.
Stefan Florescu i-a daruit Vanessei, inainte ca micuta sa se intoarca la Onesti, o icoana la care fetita sa se roage pentru sanatatea ei si a familiei si o papusa.

9 octombrie 2010

Leave a Reply