In campania „Din suflet, pentru suflet”, persoanele care locuiesc in sectorul 6 si care au pensii foarte mici, adica pana la 600 de lei lunar, au posibilitatea ca, o data pe saptamana, sa primeasca o masa gratuita la cantina sociala special deschisa pentru acestea, in Bulevardul Timisoara nr. 82.
Stefan Florescu s-a gandit sa ii ajute si pe cetatenii sectorului 6 care au pensiile sub aceasta suma, care nu le permite oamenilor nici macar sa isi acopere cheltuielile pentru plata utilitatilor si cumpararea de medicamente. Astfel, din pensiile pe care le au, sub 600 de lei lunar, nu mai au posibilitatea sa se hraneasca asa cum trebuie si, de aceea, in campania „Din suflet, pentru suflet”, ei vor putea sa serveasca o masa calda saptamanal.
Totodata, persoanele care nu sunt deplasabile primesc casolete cu mancare chiar la ele acasa, hrana calda fiindu-le adusa de catre voluntarii APC Sector 6.
Viata varstnicilor este una foarte grea, cu multe lipsuri si multe frustrari. Dupa ce acestia au muncit o viata intreaga, pentru noi, acum varstnicii au nevoie de sprijinul nostru… pentru a le arata ca nu sunt singuri pe lume!

17 aprilie 2011

Leave a Reply