Album Externarea invatatoarei Cristiana Anghel, publicat de Stefan Florescu la 11/23/2010 (5 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a fost astazi alaturi de Cristiana Anghel – invatatoarea care a tinut greva foamei 70 de zile – la externarea acesteia din Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “N. C. Paulescu”.
Cristiana Anghel si-a luat ramas bun de la asistente si medici, facand poze cu cei care au ingrijit-o in spital si si-a pregatit bagajele, impreuna cu Stefan Florescu, care va avea grija de aceasta si in continuare.
Invatatoarea Cristiana Anghel va mai sta in Bucuresti pana joi, cand Stefan Florescu o va duce acasa la familia acesteia, la Caracal.
Dupa renuntarea la greva foamei, Cristiana Anghel a inceput o perioada in care incearca sa urmeze un program de realimentare, in urma caruia a sa reintroduca diverse alimente si feluri de mancare, care sa fie tolerate si sa nu dauneze organismului.
Pentru ca a fost impresionat de Cristiana Anghel si de cauza pentru care a intrat in greva foamei – nerespectarea legii majorarii salariilor in invatamant si scaderea salariilor cadrelor didactice – Stefan Florescu a vizitat-o mereu pe aceasta la spital, aducandu-i buchete imense de flori, icoane sfintite, carti de suflet, un televizor pentru a fi informata si tot ce aceasta si-a dorit.
Stefan Florescu a vizitat-o in mai multe randuri si pe mama invatatoarei, la Caracal, cu care a tinut legatura constant si pe care a adus-o in Bucuresti la Cristiana Anghel, facandu-i astfel inca o surpriza invatatoarei.
Presedintele APC Sector 6 i-a promis invatatoarei ca impreuna cu aceasta, dar si alaturi de alte ONG-uri, se va lupta ca invatamantul romanesc sa fie asezat la loc de cinste si ca toate cadrele didactice sa fie respectate si apreciate de autoritati.
Cristiana Anghel a fost impresionata de toate darurile primite de la Stefan Florescu si a declarat ca se simte coplesita de acestea, de respectul pe care presedintele APC Sector 6 i-l poarta si ca il admira pe Stefan Florescu pentru gesturile minunate pe care acesta le face din suflet, neconditionat.

22 noiembrie 2010

Leave a Reply