Album Stefan Florescu a fost alaturi de IPS Irineu, Mitropolit al Olteniei, la inaugurarea noii case pentru copiii abandonati, publicat de Stefan Florescu la 12/20/2010 (3 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a fost astazi la casa de copii Mia’s Children, alaturi de cei 70 de copii abandonati, care s-au mutat intr-o casa noua.
La inaugurarea noii case de copii a venit si ÎPS Mitropolit Irineu al Olteniei care, alaturi de un sobor de preoti, a sfintit noua casa.
Copiii de la Mia’s Children vor avea mai mult spatiu pentru joaca, pentru studiu, pentru odihna si recreere.
In incinta cladirii se afla si o sala de balet amenajata pentru fetitele care au talent la dans.
Stefan Florescu le-a promis copiilor de la Mia’s Children ca va continua sa le fie mereu alaturi, cu tot ceea ce micutii vor avea nevoie in viata, dar si in noua lor casa, locul de unde micutii pornesc pe acest nou drum, mai bun, mai sigur, mai plin de sperante.

Dupa vizita de suflet de la casa de copii Mia’s Children, Stefan Florescu a participat, impreuna cu 250 de copii, care au diverse probleme neuro-psiho-motorii si cu parintii lor, la un spectacol extraordinar de colinde, dansuri populare si balet, sustinut de copiii talentati din mai multe sectoare ale capitalei.
Copiii au evoluat, emotionati fiind de prezenta presedintelui APC Sector 6, Stefan Florescu, pe care l-au colindat chiar de pe scena decorata special pentru sarbatorile de iarna.

18 decembrie 2010

Leave a Reply