STEFAN FLORESCU, presedintele APC Sector 6 i-a vizitat astazi, la Parcul Titan, pe tinerii cu Sindrom Down, la Targul de toamna organizat in folosul celor care au acest sindrom si alte dizabilitati.

Prin acest targ, tinerii au atras atentia autoritatilor, dar si oamenilor obisnuiti ca ei exista, ca sunt niste oameni cu suflete, care au nevoie sa fie acceptati de catre cei din jurul lor.

STEFAN FLORESCU a apreciat initiativa Asociatiei Sindrom Down Bucuresti si anume aceea de a vinde obiecte noi sau putin folosite (iconite, bijuterii, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, carti), la preturi simbolice, banii rezultati fiind destinati catre finantarea proiectelor pe care ASDB le are.

STEFAN FLORESCU a cumparat de la Targul de toamna, pentru el si familia lui, trei icoane si doua cruciulite.

Tinerii cu Sindrom Down au fost incantati ca STEFAN FLORESCU le-a fost din nou alaturi si i-au facut cadou acestuia o vaza de flori pictata chiar de ei.

Caldura cu care a fost primit presedintele APC Sector 6 de catre tinerii cu Sindrom Down a fost exprimata si printr-un concert organizat ad-hoc de catre acestia, care si-au dorit sa ii cante lui STEFAN FLORESCU fiecare cate o melodie de dragoste, aratandu-i si in acest mod, sincer, sentimentele pe care ei le au pentru STEFAN FLORESCU.

STEFAN FLORESCU, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6 simte mereu nevoia sa faca gesturi deosebite, care ii privesc pe cei mici, pe cei aflati in suferinta, copii talentati sau adulti, deoarece intotdeauna a apreciat oamenii de calitate si a fost alaturi de acestia si de problemele lor, implicandu-i in CAMPANIA “DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” – pentru sufletele oamenilor.

Leave a Reply