Album Stefan Florescu a fost Mos Nicolae pentru 250 de copii cu probleme si copii abandonati, din camine, in campania „Din Suflet, Pentru Suflet”, publicat de Stefan Florescu la 12/06/2010 (7 poze)

Stefan Florescu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, s-a transformat intr-un Mos Nicolae modern, aratandu-li-se copiilor cu probleme si celor abandonati, din camine.
El a sosit in fata a peste 250 de copii incarcat cu daruri multe in saci rosii, conform traditiei, dar si cu voie buna si vorbe calde pentru fiecare dintre acesti micuti care nu au nicio vina pentru ceea ce le-a harazit soarta.
Micutii s-au bucurat sincer, asa cum numai copiii stiu sa o faca, au admirat cadourile primite – plusuri, dulciuri, jocuri, fructe, etc. – si au simtit nevoia sa multumeasca binefacatorului lor, prin cantece de sarbatori, dansuri si poezii.
Aceasta actiune organizata de catre Stefan Florescu si APC Sector 6 se incadreaza in campania „Din Suflet, Pentru Suflet” si ii vizeaza, cu preponderenta in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna, pe cei mici, defavorizati de soarta, carora le lipseste o familie adevarata.

6 decembrie 2010

Leave a Reply