Album Stefan Florescu a fost premiat pentru grija fata de copiii cu Sindrom Down si alte dizabilitati, publicat de Stefan Florescu la 12/19/2010 (6 poze)

Stefan Florescu, presedintele APC Sector 6, a fost premiat pentru grija si implicarea in actiunile care ii privesc pe copiii cu dizabilitati, in special cu Sindrom Down.
Eugen Stefanescu, presedintele Asociatiei Caritas Bucuresti, i-a inmanat lui Stefan Florescu o diploma pentru pasiunea cu care se implica in proiectele pentru copii si tineri cu dizabilitati, dar si pentru organizarea multor actiuni in care au fost implicati sute de copii cu dizabilitati.
La randul lui, presedintele APC Sector 6, Stefan Florescu, i-a inmanat o cupa si o diploma de merit lui Eugen Stefanescu pentru daruirea cu care ii ajuta pe copiii si tinerii cu dizabilitati. Diplome de merit au primit de la Stefan Florescu si reprezentantii celor opt proiecte care apartin Asociatiei Caritas Bucuresti, pentru derularea activitatilor desfasurate in favoarea persoanelor si categoriilor sociale defavorizate.
Stefan Florescu a fost aplaudat de cele 250 de persoane cu dizabilitati prezente la acest eveniment, dar si de insotitorii acestora.
La aceasta sarbatoare de sfarsit de an, tinerii cu dizabilitati au sustinut un program artistic de dansuri, muzica si teatru de papusi.
In finalul acestei intalniri de suflet, cei 250 de copii invitati au primit cadouri de la Mos Craciun.

18 decembrie 2010

Leave a Reply