Album Cu 250 de pensionari din sectorul 6 in pelerinaj la manastiri, publicat de Stefan Florescu la 8/04/2011 (9 poze)


In cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, sambata, 23 iulie a.c., presedintele Fundatiei „Stefan Florescu – Din suflet, pentru suflet” a invitat 250 de pensionari din sectorul 6 intr-un pelerinaj la manastirile din jurul capitalei.
Varstnicii au plecat dis-de-dimineata cu 5 autocare la manastirile Cernica, Pasarea si Schitul Ganeasa, avand totodata posibilitatea sa vada si imprejurimile acestor locuri sfinte.
Cu totii au avut prilejul sa se recreeze, sa viziteze cele trei lacasuri de cult, sa se reculeaga in fata icoanelor sfinte, sa se roage pentru sanatatea lor si a familiilor acestora, sa cumpere icoane sfintite si alte obiecte religioase, dar si sa participe la slujbe tinute special pentru ei de catre preotii acestor manastiri.
Aceasta actiune de suflet face parte din proiectul „Religie si Traditii” inceput in urma cu un an si se inscrie in seria actiunilor derulate de catre presedintele Stefan Florescu in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, pentru ca oamenii sa se simta mangaiati sufleteste si protejati de vicisitudinile perioadei grele prin care trec atat pensionarii, profesorii, cat si celelalte categorii sociale defavorizate.

„Mi-am dorit sa le ofer pensionarilor posibilitatea de a merge in pelerinaj pentru ca acestia sa se bucure de frumusetile patriei, de traditii, sa se relaxeze, sa se reculeaga si sa viziteze lacasurile sfinte, datatoare de speranta, din aceasta parte a tarii. Varstnicii reprezinta cea mai defavorizata categorie sociala din Romania. Ei sunt parintii si bunicii nostri si trebuie sa aratam neincetat respectul si pretuirea fata de acestia. Cu totii fac parte din marea familie a sufletului meu”, a declarat Stefan Florescu.

23 iulie 2011

Leave a Reply