Continuand seria actiunilor organizate special pentru tineri in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6, i-a invitat pe Tinerii Conservatori din Bucuresti la prima editie a unei serii de petreceri de vara, Dance Summer Party, la Club Maxx.
Alaturi de Stefan Florescu, au fost prezenti la prima editie din seria de petreceri de vară Dance Summer Party peste 300 de tineri din toate sectoarele capitalei, avand posibilitatea sa se revada, sa socializeze si, de ce nu, sa se distreze pe ritmul melodiilor lor preferate.
In campania „Din suflet, pentru suflet”, presedintele Stefan Florescu organizeaza constant actiuni prin care ii implica pe Tinerii Conservatori in proiecte umanitare, venind astfel in sprijinul pensionarilor cu venituri mici, tinerilor fara posibilitati de a se pregati profesional, copiilor defavorizati si altor categorii sociale aflate in dificultate, fiind mereu aproape de oameni.

„Tinerii reprezinta viitorul tarii, viitorul nostru si speranta zilei de maine, iar noi trebuie sa fim modele pentru ei. Avem nevoie de idei noi, incarcate cu dorinta unei schimbari in bine a societatii romanesti. Tinerii vad lucrurile dintr-o alta perspectiva si pot da solutii benefice anumitor probleme cu care se confrunta societatea”, a declarat Stefan Florescu.

2 august 2011

Leave a Reply