Album Stefan Florescu a invitat 700 de pensionari la Teatrul de Vara, publicat de Stefan Florescu la 7/19/2011 (42 poze)


Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6 si al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului Sector 6, a invitat 700 de persoane la spectacolul „Veselia nu-i in criza”, premiera care s-a jucat ieri, 9 iulie a.c., in deschiderea sezonului estival a Teatrului de Vara „Herastrau”.
Actorii Teatrului de Revista „Constantin Tanase” au jucat din nou cu mare bucurie pentru invitatii lui Stefan Florescu, pensionari, cadre militare active, in retragere si in rezerva, profesori si alte categorii sociale.
Inainte de spectacol, directorul teatrului, Alexandru Arsinel, impreuna cu Vasile Muraru, Nae Lazarescu si Alexandru Lulescu, au tinut sa il felicite si sa ii multumeasca lui Stefan Florescu pentru grija si atentia pe care le manifesta constant, atat fata de actorii romani, cat si fata de categoriile sociale defavorizate.
La aceasta premiera estivala, spectatorii i-au putut admira pe scena Teatrului de Vara pe Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Anamaria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Daniela Cristea, Alin Gheorghisan, Radu Ghencea si Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista „Constantin Tanase”.
Un alt moment deosebit al spectacolului „Veselia nu-i in criza” a fost si numarul aerian la trapez, executat impecabil de Duo Dinica, care i-a tinut pe toti spectatorii cu sufletul la gura.
Artistii au interactionat cu publicul invitat la spectacol de catre Stefan Florescu si, astfel, cei 700 de pensionari au fost incantati sa ii revada pe marii nostri artisti, cu care se intalnesc frecvent, datorita actiunilor culturale derulate in cadrul campaniei „Din suflet, pentru suflet”.

“Voi continua sa aduc aceste categorii sociale la teatru, pentru a le oferi niste ore de relaxare, in care pot uita de problemele cu care se confrunta si care ii macina, zi de zi. Sunt pensionari care nu au cu ce sa isi cumpere medicamente, hrana, iar acestia nu isi permit sa cumpere bilete la spectacole. In campania “Din suflet, pentru suflet” voi continua sa fiu alaturi de pensionari, de copiii talentati, de cei cu dizabilitati, de tineri si le voi oferi din suflet si neconditionat toata sustinerea de care au nevoie, pentru a putea merge mai departe”, a declarat Stefan Florescu.

10 iulie 2011

Leave a Reply